ARVOISA SUUNNISTUSVÄKI

Tämän vuoden FORSSA GAMES kilpailu järjestetään Tammelan kunnan Kuuslammin  maastossa, jossa on suunnistettu vain hirvimetsällä ja metsätalouden harjoittamisen merkeissä.

Kilpailukeskus sijaitsee Jenni ja Reijo Tuomolan omistamalla Porkkana- ja vihannestilan alueella. Kilpailun pysäköintialue sijaitsee tänä vuonna aivan kisakeskuksessa kuten myös muut toiminnot.

Varsinainen suunnistus tapahtuu pääosin Mustialan yhteismetsän puolella ja ratojen loppuosuuksilla on yksityisten metsänomistajien maita.

Myös muut maanomistajat, metsästysseura,  ja muut runsaslukuisat yhteistyökumppanit ovat olleet tukemassa kisojemme järjestelyjä.

SUURET KIITOKSET TEILLE!

Toivon että TE arvoisat kilpailijat ja kisavieraat viihdytte kisoissamme, kuten aina ennenkin ja saatte miellyttävän kokemuksen muistojenne joukkoon näin JUKOLA viikonvaihteen edellä. Ilman TEITÄ työmme olisi turhaa.

Täytyy kuitenkin todeta, että kilpailujemme osanottaja määrät ovat romahtaneet, niistä ajoista, jolloin yksistään 21 sarjojen osallistujia oli saman verran kuin nyt koko kisamme osallistuja joukko. Meillä järjestäjillä ja koko suunnistusväellä on varmaan itsetutkiskelun paikka.

Kiitän myös kisajärjestelyihin osallistuneita järjestäjiä pyyteettömästä työstä kisojen onnistumiseksi. Ilman TEITÄKÄÄN tämä ei olisi onnistunut.

 

                                                                         Paavo Vesterinen